Storgatan 26 B – 54 kvm, 2 rum & kök

Letar du en central 2:a med kök? Då har du hittat rätt!

Fem trappor upp med hiss till våning 4. Här hittar du 2 rok i centrala Ludvika.  Kök med plats för matgrupp. Hall med rum att hänga av ytterkläder samt garderober. Wc med dusch. Vardagsrum och sovrum med stora ljusinsläpp. Nyligen renoverad tvättstuga i fastighetens källarvåning . I hyran ingår Tele2 grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26 B,  251/1601
Storlek 2 rum och kök
Yta 54 kvm
Våning 5 trappor
Hiss Ja, till våning 4
Balkong Nej
Hyra/mån 4 996 kr  
Ledig 1:a augusti

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser