Storgatan 26B – 35 kvm, 1 rum och kokvrå

Letar du en central 1:a med kokvrå? Då har du hittat rätt!

Fyra trappor upp med hiss. Här hittar du 1 rum och kokvrå mitt i centrala Ludvika. 

Egen ingång från loftgång. Hall med goda förvaringsmöjligheter. Kokvrå utrustad med spis/ugn kyl/frys. Kombinerat vardagsrum och sovrum med utsikt mot Carlavägen. Wc med dusch.

Renoverad tvättstuga i fastighetens källarvåning. I hyran ingår Tele 2 grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26B,  131/1408
Storlek 1 rum och kokvrå
Yta 35 kvm
Våning 4 tr
Hiss Ja
Balkong Nej
Hyra/mån 3 356 kr
Ledig 1:a augusti 2024
ev tillgänglig from juli

 

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser