Carlavägen 1 B – 79,5 kvm, 3 rum och kök

Letar du en central 3:a med kök? Då har du hittat rätt!

En trappa upp med hiss. Här hittar du välvårdad lägenhet, 3 rum och kök med utsikt över i centrala Ludvika och sjön Väsman. Ingång direkt från fastighetens innergård och inglasad balkong ut mot Carlavägen.
Hall med förvaring och plats för ytterkläder. Kök utrustat med bla diskmaskin som öppnas ut mot matrum. Stort sovrum mot innergård samt ett mindre sovrum med klädkammare. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen. Wc med dusch förberett att installera egen tvättmaskin och torktumlare. I annat fall finns fullt utrustad tvättstuga belägen högst upp i fastigheten med Ludvikas bästa ”tvättstugeutsikt”  över Väsman. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd.
Parkering finns att hyra vid tillgänglighet. 

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Carlavägen 1 B, lgh 411/1003
Storlek 3 rum och kök
Yta 79,5 kvm
Våning 1 tr
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad
Hyra/mån 8 208 kr
Ledig Möjlighet till snabb inflytt!

 

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser