Storgatan 26B – 88 kvm, 3 rum och kök

Letar du en central 3:a med kök? Då har du hittat rätt!

Två trappor upp med hiss, bottenvåning mot innergården. Här hittar du 3 rok mitt i centrala Ludvika. Lägenheten har utsikt både mot innergården och ut mot Storgatan.

Stor möblerbar hall.  Kök med plats för matgrupp. Sovrum ett med utgång till lägenhetens uteplats belägen på innergården. Sovrum två är utrustat med inbyggda garderober och har plats för dubbelsäng. Vardagsrum med parkettgolv och stort ljusinsläpp. Nyligen renoverad wc med dusch och förvaringsskåp. Nya treglasfönster i hela lägenheten. Renoverad tvättstuga i fastighetens källarvåning. I hyran ingår Tele 2 grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26B,  609/1209
Storlek 3 rum och kök
Yta 88 kvm
Våning 2 tr, (bv mot mot innergård)
Hiss Ja
Uteplats Ja
Hyra/mån 8 112 kr
Ledig 1:a februari 2024
Tillgänglig 1:a december 2023

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser