Storgatan 26B – 76 kvm, 3 rum och kök

Letar du en central 3:a med kök? Då har du hittat rätt!

Två trappor upp med hiss, bottenvåning mot innergården hittar du 3 rok i centrala Ludvika. Med utsikt mot Innergården och Storgatan. Möblerbar hall med garderober och avhängningsplats för ytterkläder. Kök med utsikt mot innergård och plats för matbord. Sovrum mot innergård med utgång till egen uteplats. Vardagsrum och ytterligare ett sovrum med garderober mot Storgatan. Wc med dusch.  Nyligen renoverad tvättstuga i fastighetens källarvåning. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26B,  609/1209
Storlek 3 rum och kök
Yta 76 kvm
Våning 2 tr, (bv mot mot innergård)
Hiss Ja
Uteplats Ja
Hyra/mån 7 665 kr
Ledig 1:a februari 2023

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. 

Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser