Storgatan 26B – 37 kvm, 1 rum & kök

Letar du en central 1:a med kök? Då har du hittat rätt!

Två trappor upp med hiss, bottenvåning mot innergården hittar du 1 rok i centrala Ludvika. Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Sovalkov med garderober. Wc med dusch. Hall med hatthylla.  Nyligen renoverad tvättstuga i fastighetens källarvåning. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglihet.

Hyresnivå enligt 2021 års hyra, förhandling för 2022 ej klar.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26B 607/1207
Storlek 1 rum och kök
Yta 37 kvm
Våning 2 trappor, bv mot gården
Hiss Ja
Balkong Nej
Hyra/mån 4 010 kr (hyresförhandling pågår)
Ledig 2022-10-01 ev tidigare tillträde

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. 

Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser