Carlavägen 1 A – 63,5 kvm, 2 rum & kök

Letar du en central 2:a med kök? Då har du hittat rätt!

Tre trappor upp med hiss. Här hittar du 2 rok i centrala Ludvika. Rymligt kök med mycket förvaring och plats för matgrupp.  Hall med rum att hänga av ytterkläder samt ingång till klädkammare. Wc med dusch. Lägenhetens sovrum placerat in mot innergården. Vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till inglasad balkong med utsikt över Carlavägen och sjön Väsman. Renoverad tvättstuga i fastighetens takvåning med Ludvikas bästa ”tvättstugeutsikt”. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning, kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglihet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Carlavägen 1 A,  341/1301
Storlek 2 rum och kök
Yta 63,5 kvm
Våning 3 trappor
Hiss Ja
Balkong Ja, inglasad
Hyra/mån 6 786 kr  
Ledig 1:a oktober 

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser