Storgatan 26 B – 120 kvm, 3 rum och kök

Letar du en stor central 3:a med kök? Då har du hittat rätt!

Fyra trappor upp, hiss finns. Hall med goda förvaringsmöjligheter, två klädkammare samt wc med toalett och handfat. Rymligt kök med plats för matgrupp. Från köket finns utgången till balkong med utsikt över centrum och sjöglimt mot Väsman. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, utsikt mot Carlavägen. Stora sovrum med garderober. Badrummet som är placerat utanför sovrummen har wc, handfat, dusch, handdukstork och plats för tvättmaskin om du vill installera egen.

I fastighetens källarvåning finns nyligen renoverad tvättstuga. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Storgatan 26B, 231-1412
Storlek 3 rum och kök
Yta 120  kvm
Våning 4 tr
Hiss Ja
Balkong Ja
Hyra/mån 9 427
  RESERVERAD!

 

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. 

Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser