Carlavägen 1 B – 111 kvm, 4 rum och kök

Letar du en central 4:a med kök? Då har du hittat rätt!

Fem trappor upp, allra högst upp i huset hittar du en rymlig 4 rums lägenhet. Här bor du med fri utsikt över sjön Väsman. Lägenheten uppförd i två plan med egen ingång från tillhörande terass. I lägenhetens entréplan möts du av hall med goda förvaringsmöjligheter och ett praktiskt kaklat golv. Från hallen ingång till vardagsrum med ekgolv och stora ljusinsläpp mot sjösidan. Kök med plats för matgrupp mot innergården. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Innanför kök finns ett mindre sovrum. Entréplanet har ett helkaklat badrum med wc, handfat, spegel, dusch och handduksvärmare.

En trappa upp finns lägenhetens två rymliga sovrum ett med fönster/takfönster mot innergården och ett med utsikt över Väsman. Utanför sovrummen möblerbar hall och rymligt helkaklat badrum med wc, handfat, badrumsskåp, badkar och handduksvärmare.

På samma våningsplan som lägenheten hittar du den nyligen renoverade tvättstuga med Ludvikas bästa ”tvättstugeutsikt”. I hyran ingår Com Hems grundutbud av Tv-kanaler, uppvärmning kall och varmvatten samt förråd. Parkering finns att hyra vid tillgänglighet.

Vi har ingen bostadskö utan vi förbehåller oss rätten att handplocka våra hyresgäster. För oss är det av största vikt att få in rätt hyresgäster i våra lägenheter. Här kan du läsa mer om vem som får hyra hos oss.

Adress Carlavägen 1B, lgh 451/1402
Storlek 4 rum och kök
Yta 111,5 kvm
Våning 5 tr
Hiss Ja
Terass Ja
Hyra/mån 10 430 kr
Ledig 2022-03-01 ev tidigare

 

Sök lägenheten

Vid behov finns borgensman?

Jag/vi godkänner att Granitvalvet tar kreditupplysning samt referenser om mig/oss för att kunna behandla denna ansökan. Jag/vi godkänner att våra personuppgifter lagras i Granitvalvets dataregister i samband med tecknande av hyreskontrakt. Om man erbjuds kontrakt, tackar ja och kontrakt skickats och man därefter tackar nej/ångrar sig, tas en administrativ avgift om fn. 500 kr ut.

Lägenheter

Hitta ditt nya boende hos oss. Vi erbjuder lägenheter i centrala Ludvika på Storgatan och Carlavägen. 

Se lediga lägenheter

Lokaler

Driv din verksamhet tillsammans med oss. Vi har lokaler i centrala Ludvika, Morgårdshammar-Smedjebacken och i Grangärde. 

Se lediga lokaler

Parkering

Parkera säkert mitt i Ludvika? Inga problem. Vi har parkeringsplatser för bil och MC i både varm- och kallgarage. 

Se lediga parkeringsplatser